Så fungerar Sveriges lagar

Här hittar du allt som rör juridik, brott och straff

Få rätt hjälp med juridiken

Vi alla har lagar och regler att följa, både som privatpersoner och företagare. Är man företagare har man dock andra regler att följa. Detta är inte helt enkelt och man kan behöva hjälp.

Som affärsjurist är området väldigt brett. De jobbar med många olika områden och har en bred kompetens inom ett brett område. Lagar och regler är till för att följas, men det kan vara svårt att hålla reda på allt. Ta hjälp av en expert på affärsjuridik i Göteborg för att få professionell hjälp av jurister eller advokater. Deras jobb är att de biträder företag. De kan även biträda andra juridiska personer. Deras arbete är väldigt brett och kan hålla på med allt från kontrakt, arbetsrätten, kollektivavtal, avskedande, uppsägning, skilsmässor och annat som har med familjerätten att göra.

Vem ska man kontakta?

Affärsjuristen är inte anställd av företagen de arbetar för. De flesta har en separat verksamhet eller är medlemmar i en juridisk byrå. Om du har ett specifikt ärende du behöver hjälp med, eller ett företag och behöver någon som hjälper till att hålla koll så att allt går rätt till, då kan du kontakta en affärsjurist. De kan vid första kontakt säga om de är rätt person för arbetet. Det är inte fel att ta hjälp av någon som kan alla regler som man behöver kunna när man har företag. Tar du hjälp av ett proffs kommer det inte att bli fel. Dessutom har du någon som kan hjälpa till med de olika avtal som ska skrivas.

26 Dec 2020